Aanwezig bij Champions Tournament N.I.V.O. Sparta

Ook bij het Champions Tournament van N.I.V.O. Sparta in Zaltbommel waren we van de partij

 

Vijf geslaagden voor het EHBO-examen

Vijf kandidaten zijn onlangs geslaagd voor het officiële EHBO-examen van het Oranje Kruis. Ze hebben samen met nog een zesde kandidaat de cursus EHBO gevolgd bij de vereniging. Helaas werd deze kandidaat ziek op de dag van het examen en zal deze alsnog een examen afleggen in Tiel.

Jubileum Teunie

Ook Teunie heeft dit jaar haar 12,5-jarige jubileum en mocht haar speldje met daarbij een leuke attentie in ontvangst nemen tijdens de eerste herhalingsles van dit jaar.

Jubilea van 3 personen

Tijdens de algemene ledenvergadering mochten we 3 personen feliciteren met hun jubileum. Arie van Veen en Sjaan Nijhof met hun 12,5-jarig jubileum en Joris Nijdam zelfs met een 25-jarig jubileum.

 

 

EHBO bij braderie

Bij de braderie werden demonstraties en uitleg gegeven over EHBO onderwerpen

 

   

EHBO op prikpost Zaltbommel

Ook bij de prikpost in Zaltbommel dragen we ons steentje bij.

Oefenavond anderstaligen 2021

We hebben een tweetal oefenavonden gehad over het omgaan met anderstalige slachtoffers. Erg leuk om ook deze kant van hulpverlening te belichten. Het blijkt best moeilijk te zijn om van het slachtoffer te horen wat er is gebeurd en waar deze last van heeft. We hadden deze avonden ook iemand die slachtoffer wilde spelen. Met behulp van telefoongesprekken met familie, maar ook via Google translate lijken we toch een heel eind te komen.

    

Bedankje instructeur

Ook dit jaar hebben we een bedankje voor onze instructeur. Erik bedankt voor de inspanningen en inspirerende lessen die we afgelopen jaar van jou mochten volgen.

Afscheid Gerard School

Tijdens de algemene ledenvergadering neemt Gerard School afscheid van de vereniging. Hiermee beeïndigd hij zijn loopbaan als EHBO-er die reeds 65 jaar geleden is begonnen. Gerard was altijd erg actief binnen de vereniging. Hij heeft door de jaren heen meegedaan als EHBO-er bij vele evenementen.

Aftreden Hans Westerhof

Na 30 jaar legt onze secretaris Hans Westerhof zijn bestuursfunctie neer. Tijdens de algemene ledenvergadering wordt hij bedankt namens de vereniging en krijgt hij een cadeau aangeboden voor zijn jarenlange inzet. Jeroen van Opstal zal hem gaan opvolgen vanaf 1 oktober 2021.

50 Jarig jubileum Jaap Giltjes

Dit jaar mogen we het 50 jarig jubileum vieren van onze voorzitter Jaap Giltjes. Vanzelfsprekend gaat dit gepaard met de nodige aandacht. Handen schudden mocht helaas niet.